Ľudia navštevujú kostol s rodinou a potom trávia spolu čas. O polnoci, po jedle dospelý tancujú, zatiaľ čo mladí ľudia sa idú pozrieť von na ohňostroj. Potom si pozrú darčeky, ktoré majú pod vianočným stromčekom. Väčšina z nich sú kresťania a preto oslavujú 24. decembra Ježišove narodenie. Varia veľké množstvo jedál, ale tradičné vianočné jedlo je bravčové a morčacie mäso.
Stôl je pokrytý sladkosťami, jablčným muštom, pivom a rôznymi šťavami, ktoré sa môžu konzumovať počas čakania na toast. Po skonzumovaní toastu sa členovia rodiny rozprávajú alebo niektorí hrajú rôzne hry.
Vianočný stromček je ozdobený s farebnými svetlami a ornamentami a na vrchol umiestňujú Ježiša. Ženy pripravujú rôzne druhy jedál ako pečená morka, pečené bravčové mäso, plnené paradajky, biskupský chlebíček, vianočný chlieb a pudingy.
Prípitok pozostáva: rôzne druhy ovocia sa narežú na kúsky a potom sa zmiešajú so šťavami a muštom.
